serj
Junior


Data inscrierii: 29/Noi/2007
Mesaje: 369
|
[Photoshop] Tutorial - Efect de desene animate
In acest tutorial veti vedea cum se transforma o poza normala intr-o poza de desene animate.
Pentru inceput deschideti o fotografie in modul RGB. Pentru a verifica asta mergeti la Image>Mode>RGB Color.
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Acum mergeti la Filter>Artistic>Poster Edges
Acum setati Brightness Value:10 si Contrast:30
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Mergeti la Filter>Artistic>Cut Out
Si acesta va fii rezultatul:
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Tutorial © By serj
_________________
|